Agencija za odgoj i obrazovanje priznaje sudjelovanje na konferenciji “Mliječni zub: Kako komunicirati s djecom novog doba” kao stručno usavršavanje

Pored Ministarstva znanosti i obrazovanja (MZO) i Učiteljskog fakulteta Sveučilšta u Zagrebu (UFZG), dobili smo i podršku Agencije za odgoj i obrazovanje (AZOO).

Jako smo sretni i ponosni da je konferencija koja ima za cilj poticati svjesno, odgovorno i povezujuće roditeljstvo te odgojna načela, uvažavajući potrebe, interese i mogućnosti djeteta podržano od strane stručnih tijela te da je Agencija za odgoj i obrazovanje postala stručni pokrovitelj konferencije “Mliječni zub: Kako komunicirati s djecom novog doba”.

Svi sudionici konferenciji iz odgojno obrazovnih predškolskih ustanova (stručni suradnici vrtića i odgajatelji) mogu prijaviti sudjelovanje na konferenciji kao stručno usavršavanje.

Za stručno usavršavanje možete se prijaviti na službenim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje. Pravo na potvrdu AZOO-a ostvaruju polaznici jednog ili oba dana konferencije.

Odnos s djetetom u prvim godinama života važan je temelj za njegov kasniji uspjeh u životu. Jesu li vaše odgojne vještine i kompetencije u skladu s potrebama djece suvremenog doba?

Na konferenciji “Mliječni zub: Kako komunicirati s djecom novog doba” cijenjeni europski i domaći stručnjaci prenijet će vam najnovija saznanja iz pedagogije, psihologije i komunikologije o tome kako učinkovito komunicirati s djecom rane i predškolske dobi, te podržavajući njihov intelektualni i emotivni razvoj, postati uspješniji odgajatelji i roditelji.

Vidimo se!