Kids friendly event – igraonica i radionice za djecu Relax Kids 4All u subotu 9. ožujka

Za vrijeme konferencije Mliječni zub: Kompetencije djeteta novog doba i maleni će imati svoj veseli kutak. Čuvanje djece osigurano je tijekom cijelog subotnjeg programa, od 9 do 17 sati.

Dok se vi educirate, bezbrižno pratite predavanja i sudjelujete na radionicama, vaši najmlađi će biti zbrinuti, a mogu i sami sudjelovati na posebnoj radionici. U subotu 9. ožujka, tijekom programa konferencije, od 9 do 17 sati, djecu će u igraonici čuvati dvije odgojiteljice. Igraonicu će zabavnim namještajem, igračkama i ostalim dodacima opremiti Baby Center. U sklopu igraonice, održat će se i dvije radionice Relax Kids 4All, u terminima 10:30-11:15 i 14:30-15:00. Radionice vodi Ivančica Tarade, licencirani Relax kids coach.

U suradnji s Hrvatskim čitateljskim društvom i Školskom knjigom za djecu i roditelje u igraonici će biti postavljen pult s materijalima kampanje „Čitaj mi, tata!“, za čitanje i razvijanje čitalačke kompetencije. Također, Školska knjiga će za dječju igraonicu odabrati popularne knjige i slikovnice. Prilikom dolaska u igraonicu djecu će dočekati slatki pokloni naših sponzora, Kraša i Jane vode s porukom.

Na radionicama programa Relax Kids 4All djeca se uče umiriti, fokusirati i opustiti kroz ples i pokret, vježbe glume i relaksacije, istezanje, uzajamnu masažu, pravilno disanje, afirmativne rečenice, svjesnu pažnju i vizualizaciju. Relax Kids provodi se u manjim grupama, a ovisno o uzrastu, djeci se pristupa na njima kreativan i zabavan način, učeći ih jednostavnim i učinkovitim tehnikama za razvijanje svjesne pažnje i lakše samokontrole u izazovnim situacijama. Potiče ih se da koriste afirmacije u svakodnevnom životu i osvještavaju ono najbolje što se u njima i oko njih nalazi, a putem tehnika opuštanja uče razvijati kreativnost, samopouzdanje, koncentraciju… A ako se vašoj djeci svide ove igre i vježbice koje hrane dušu, potražiti ih možete u novouređenim prostorima Relax Kids 4All radionica u Kukuljevićevoj 15 u Zagrebu, nedaleko Britanca. Više potražite na FB Relax Kids 4All i Instagram profilu relax_kids4all.

Zato dragi roditelji, slobodno povedite djecu na konferenciju Mliječni zub: Kompetencije djeteta novog doba! Vidimo se!