Kids friendly event – radionice za djecu Relax Kids 4All u subotu 14.3.

Za vrijeme konferencije Mliječni zub: Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete, u subotu 14. ožujka i najmlađi će imati svoj veseli i edukativni kutak! Dok vi uživate i bezbrižno pratite predavanja, djecu će čuvati dvije odgojiteljice u igraonici u dvorani Dorina. Osim aktivnosti i igre s odgojiteljicama, u suradnji sa Školskom knjigom je organizirano i čitanje knjiga za djecu i to u razdoblju od 9 do 12 sati.

Osim toga, održat će se i dvije radionice Relax kids, u terminu 11:30-12:15h i 14:45-15:15h. Radionice će voditi Ivančica Tarade, Relax kids coach.

Na radionicama programa Relax Kids 4All djeca se uče umiriti, fokusirati i opustiti kroz ples i pokret, vježbe glume i relaksacije, istezanje, uzajamnu masažu, pravilno disanje, afirmativne rečenice, svjesnu pažnju i vizualizaciju. Relax Kids provodi se u manjim grupama, a ovisno o uzrastu, djeci se pristupa na njima kreativan i zabavan način, učeći ih jednostavnim i učinkovitim tehnikama za razvijanje svjesne pažnje i lakše samokontrole u izazovnim situacijama. Potiče ih se da koriste afirmacije u svakodnevnom životu i osvještavaju ono najbolje što se u njima i oko njih nalazi, a putem tehnika opuštanja uče razvijati kreativnost, samopouzdanje, koncentraciju…

Ako se vašoj djeci svide ove igre i vježbice koje hrane dušu, potražiti ih možete u prostorima Relax Kids 4All radionica u Kukuljevićevoj 15 u Zagrebu, nedaleko Britanca. Više informacija potražite na FB Relax Kids 4All i Instagram profilu relax_kids4all.