Rasprodane sve ulaznice za konferenciju „Kako komunicirati s djecom novog doba“

Rasprodane sve ulaznice za konferenciju "Kako komunicirati s djecom novog doba"

Iako je do konferencije „Mliječni zub: Kako komunicirati s djecom novog doba“ ostalo više od 10 dana, sve su ulaznice već rezervirane i trenutno ih više nema u prodaji*.

Već od prve najave konferencija je izazvala veliko zanimanje, kako struke i institucija, tako i roditelja i medija, pa su u vrlo kratkom roku rezervirane sve raspoložive ulaznice. Na konferenciji, koja se održava 9. i 10. ožujka u kongresnom centru Forum Zagreb, očekujemo više od 300 sudionika i 20 predavača!

Svima koji su ulaznicu već kupili – čestitamo! Bili ste brzi i osigurali ste svoje mjesto na vrijeme, sada možete bezbrižno čekati početak konferencije i pripremati se za učenje od vrhunskih stranih i domaćih stručnjaka iz područja pedagogije.

Ako pak niste uspjeli na vrijeme kupiti ulaznicu – žalimo što nam se ovaj put nećete moći pridružiti, ali vjerujemo da će biti prilike u budućnosti, na nekim novim konferencijama i edukativnim događanjima.

Za stručno usavršavanje preko Agencije za odgoj i obrazovanje (AZOO) mogu se do 5. ožujka prijaviti samo oni sudionici koji su već kupili ili rezervirali ulaznicu za konferenciju.

*Napomena: Ukoliko u naredna 2-3 dana dođe do otkazivanja trenutno rezerviranih ulaznica, one će ponovo biti puštene u slobodnu prodaju. Obavijest o tome, kao i sve najnovije informacije o konferenciji, objavit ćemo na našoj Facebook stranici… Pratite nas!