VAŽNO: Odgađa se konferencija Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete!

Važna obavijest za sudionike: Odgađa se konferencija “Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete“!

Iako smo se do posljednjeg trenutka pripremali za održavanje konferencije u planiranom terminu, zbog najnovijeg razvoja situacije i najavljenih oštrijih mjera za suzbijanje koronavirusa COVID-19, to nažalost neće biti moguće i konferencija je odgođena do daljnjeg.

Izravan povod otkazivanju je najava ravnatelja HZJZ i nadležnih institucija kako će se tokom dana izdati preporuka za otkazivanje svih skupova sa više od 100 sudionika. Naša konferencija premašuje taj broj i radi zaštite zdravlja sudionika, njihovih kolega i obitelji, odlučili smo da se NEĆE održati u planiranom terminu (petak i subota 13.-14. ožujak).

Znamo da ste se veselili konferenciji, ali vjerujemo da razumijete razloge koji su doveli do odluke o odgodi/otkazivanju i da se slažete kako je to najbolja opcija u ovom trenutku. Zahvaljujemo na podršci i razumijevanju – vidimo se nekom drugom prilikom…

Povrat uplaćenih sredstava za kotizacije

Svim sudionicima bit će osiguran povrat sredstava uplaćenih za kotizacije, najkasnije 15 dana od predviđenog termina održavanja konferencije.