Agencija za odgoj i obrazovanje vrednuje sudjelovanje na konferenciji “Mliječni zub: Kompetenecije djeteta novog doba” kao stručno usavršavanje

I ovoga puta smo za konferenciju Mliječni zub, uz Ministarstvo znanosti i obrazovanja (MZO), dobili i podršku Agencije za odgoj i obrazovanje (AZOO). Sretni smo da su naše konferencije koje imaju za cilj učiti kako odgajati djecu znanjem i srcem, koristeći najnovije spoznaje iz znanosti i prakse o odgoju djece rane i predškolske dobi, podržane i od strane stručnih tijela te da je Agencija za odgoj i obrazovanje stručni pokrovitelj konferencije “Mliječni zub: Kompetenecije djeteta novog doba”.

Svi sudionici na konferenciji iz odgojno obrazovnih predškolskih ustanova (stručni suradnici vrtića i odgajatelji) mogu prijaviti sudjelovanje na konferenciji kao stručno usavršavanje.

Za stručno usavršavanje možete se prijaviti na službenim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje. Pravo na potvrdu AZOO-a ostvaruju samo polaznici oba dana konferencije.

Dijete je osobnost već od rođenja i treba ga ozbiljno shvaćati i poštovati. Djetinjstvo nije samo pripremna faza za budući život, već je životno razdoblje koje ima svoje vrijednosti i svoju kulturu. Uspješnost djeteta u obavljanju određenih aktivnosti određuje splet više različitih kompetencija.

Upravo iz tih razloga konferenciju ćemo posvetiti razvoju kompetencija koje u ranoj dobi predstavljaju okosnicu razvoja svih ostalih, a osobito razvoju samopoštovanja, samopouzdanja i pozitivne slike djeteta o sebi. O njima će na konferenciji “Mliječni zub: Kompetenecije djeteta novog doba”, 8. i 9. ožujka 2019., govoriti cijenjeni europski i domaći stručnjaci.

Vidimo se!