EDUKACIJSKI PAKETI ZA PRAVNE OSOBE

 

EDUKACIJSKI PAKETI ZA FIZIČKE OSOBE

 

Pojašnjenja:

Pristup akademiji i edukativnim materijalima – svaki kupac paketa (vrtić ili druga pravna osoba) dobiva određeni broj licenci za registraciju na platformu Mliječni zub. Svaka licenca vrijedi za jednu fizičku osobu (odgajatelj, djelatnik vrtića) koja nakon registracije postaje sudionik/polaznik akademije i ima pravo na pristup sadržajima/materijalima sukladno specifikaciji paketa.

Video predavanja za roditelje – uključuju 2-4 videa u trajanju po 15 minuta, na teme Zdrava prehrana djeteta te Razvoj samostalnosti kod djece (utjecaj odgojnih stilova). Vaši odgojitelji ih mogu prikazati na roditeljskom sastanku te mogu biti osnova za daljnju diskusiju s roditeljima.

Popust na ulaznice za konferenciju uživo – jednokratni popust iskoristiv za kupnju ulaznica za prvo iduće Mliječni zub događanje uživo. O terminu idućeg događanja bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Popust za predavanje/radionicu u vašem vrtiću – ukoliko se odlučite angažirati nekoga od predavača ili voditelja radionica da održi edukaciju u prostoru vašeg vrtića za određeni broj sudionika, dobivate 10% popusta (sadržaj i cijene dogovarate direktno s predavačem)

 

Za više informacija o paketima i cijenama te kupovinu ulaznica obratite nam se putem maila na info@mlijecnizub.hr ili telefonski na 095 8260 900!