Dječja igraonica i radionice Relax kids u subotu 10.03.

Za vrijeme konferencije Mliječni zub: Kako komunicirati s djecom novog doba, i maleni će imati svoj veseli kutak. Čuvanje djece osigurano je za cijelo vrijeme subotnjeg programa, od 9 do 17.30 sati.

Dok vi uživate i bezbrižno pratite predavanja, djecu će čuvati dvije odgojiteljice u igraonici koju oprema Baby Center. U sklopu igraonice, održat će se i dvije radionice Relax kids, u terminu 12.00- 12.30 i 15.15-15.45. Radionice će voditi Ivančica Tarade, Relax kids coach.

Radionice programa Relax Kids sastoje se od 7 koraka kroz koje se djeca uče umiriti, fokusirati i opustiti – ples i pokret, vježbe glume i relaksacije, istezanje, uzajamnu masažu, disanje, afirmativne rečenice, svjesnu pažnju i vizualizaciju.

Relax Kids provodi se u manjim grupama, a ovisno o uzrastu, djeci se pristupa na njima kreativan i zabavan način, učeći ih jednostavnim i učinkovitim tehnikama za razvijanje svjesne pažnje i lakše samokontrole u izazovnim situacijama. Potiče ih se da koriste afirmacije u svakodnevnom životu i osvještavaju ono najbolje što se u njima i oko njih nalazi, a putem tehnika opuštanja uče razvijati kreativnost, samopouzdanje, koncentraciju.

Vidimo se!