Kids friendly event – čitaonica u igraonici za djecu u subotu 14.3.

Konferencija Mliječni zub i ove je godine kids friendly event. Dok se vi educirate te od vrhunskih domaćih i međunarodnih stručnjaka saznajete o tome kako razvijati emocionalnu inteligenciju kod djece predškolskog uzrasta, vaši mališani imat će kutak za sebe! U subotu 14. ožujka, u dvorani Dorina Kraš Auditoriuma, tijekom programa konferencije, od 9 do 17 sati, bit će organizirana igraonica za djecu koju će čuvati dvije odgojiteljice. Osim toga, u suradnji sa Školskom knjigom za njih će u razdoblju od 9 do 12 sati biti organizirano i čitanje priča.

Znanstvenica, književna teoretičarka i urednica – Marija Ott Franolić – završila je komparativnu književnost i ruski te doktorirala na ženskoj povijesti i ženskim autobiografskim tekstovima. Bila je članica Povjerenstva za izradu Nacionalne strategije poticanja čitanja pri Ministarstvu kulture. Članica je udruge Blaberon za poticanje čitanja i kritičkog mišljenja. Kroz različite aktivnosti potiče čitanje djece vrtićke dobi: drži predavanja i edukacije o važnosti čitanja, vodi književne radionice i čitanja a sve s istim ciljem – pobuditi ljubav prema knjizi među djecom i njihovim obiteljima, prikazati čitanje kao radosnu, maštovitu i kreativnu aktivnost te pretvoriti djecu u cjeloživotne čitatelje.

A u igraonici Mliječnog zuba čitat će odabrana izdanja iz bogate ponude dječjih naslova Školske knjige. Zato dragi roditelji, slobodno povedite djecu na konferenciju Mliječni zub: Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete, jer i njima će biti zabavno! Vidimo se!