Važne informacije za sudionike konferencije Mliječni zub: Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete

1. Konferencija se održava prema planu

Pomno pratimo razvoj situacije vezano uz koronavirus i javna okupljanja te se držimo uputa svih relevantnih javnih i zdravstvenih službi.

Mliječni zub je manja konferencija pretežno nacionalnog karaktera na kojoj je najavljeno oko 200 sudionika, tako da trenutno ne razmatramo otkazivanje konferencije. Među sudionicima konferencije samo su dvije osobe iz inozemstva, predavači iz Danske i Slovenije, s kojima smo u stalnom kontaktu.

2. Dodatne mjere prevencije i sigurnosti

Naš domaćin, Kraš Auditorium, također se strogo pridržava svih uputa od strane Ministarstva zdravstva i HZJZ. Radi dodatne sigurnosti svih sudionika konferencije, na licu mjesta će biti uspostavljene dodatne higijenske mjere zaštite kao što su:

– redovita i češća dezinfekcija santiranih prostora

– u sapunarnike su postavljeni dezificijensi s pjenom

– dezinfekcija i čišćenje dvorana, stolova, rukohvata i sl. nakon svakog dana konferencije

– vidljivo označene upute o koronavirusu kao i upute o pravilnoj higijeni.

Naglašavamo kako se oslanjamo i na individualnu odgovornost i savjesnost svakog sudionika da će se pridržavati uputa nadležnih institucija o “higijenskom” ponašanju i kako se zaštititi od zaraze, kao i da neće sudjelovati ako imaju neki od simptoma ili respiratornih problema.

3. Tko može sudjelovati na konferenciji

Pravo sudjelovanja na konferenciji imaju svi koji su se prijavili kod organizatora konferencije ili kupili ulaznice putem sustava Entrio.

Sudionici s dvodnevnim ulaznicama mogu sudjelovati na oba dana konferencije, a sudionici s jednodnevnima mogu sudjelovati samo onaj dan za koji su kupili ulaznicu. Tijekom trajanja konferencije neće biti moguća dodatna kupnja niti promjena tipa ulaznica.

Svi sudionici će dobiti službene potvrde o sudjelovanju od organizatora.

4. Lokacija

Konferencija se održava u prostorima modernog konferencijskog centra Kraš Auditorium, na adresi Ravnice 48, u poslovnoj zgradi tvtke Kraš d.d.

Na ulazu u konferencijski centar postoji zatvoreni parking s 40-ak parkirnih mjesta, a odmah u blizini je i veliki parking na kojemu je moguće besplatno parkirati ovisno o slobodnim mjestima. Javni parking u okolici tvornice Kraš se ne naplaćuje.

Ako dolazite javnim prijevozom, najjednostavnije je stići tramvajskim linijama s Maksimirske ceste. U neposrednoj blizini je tramvajsko stajalište linija 4, 7, 11 i 12. Za više informacija o javnom prijevozu posjetite stranicu www.zet.hr.

5. Vrijeme održavanja

Konferencija se održava u petak 13. i subotu 14. ožujka. Oba dana registracija sudionika započinje u 8:00h, a program konferencije kreće od 9:00h.

Molimo sudionike da planiraju svoj dolazak na vrijeme, kako bi imali vremena preuzeti akreditacije, ostaviti garderobu, uzeti slušalice za simultano prevođenje i pripremiti se za predavanja.

6. Simultani prijevod

U programu konferencije predavanje će u subotu ujutro održati i jedna inozemna gošća – prof.dr.sc. Lone Svinth. Njezino predavanje je na engleskom jeziku, uz osiguran simultani prijevod, koji se prati putem slušalica i prijamnika koje možete preuzeti prije predavanja.

Napomena: prilikom preuzimanja slušalica potrebno je osoblju ostaviti osobni identifikacijski dokument, koji će biti vraćen nakon povratka opreme/slušalica.

7. Dvorane

Program konferencije se odvija u nekoliko dvorana. Predavanja, okrugli stol, kviz i tribine će se održavati u velikoj Polivalentnoj dvorani, koja će se za potrebe interaktivnih predavanja podijeliti u tri manje dvorane. One će biti označene posebnim ulazima i imenima: Griotte (predavanja za odgajatelje), Domaćica (predavanja za odgajatelje i roditelje) i Životinjsko carstvo (predavanja za roditelje).

Prilikom dolaska na konferenciju, svaki sudionik će dobiti programsku knjižicu gdje se nalaze detalji programa i nazivi dvorana, a svi detalji mogu se uvijek provjeriti i na stranici mlijecnizub.hr.

Prijave za interaktivna predavanja nećemo primati unaprijed već će se sudionici sami podijeliti po dvoranama, do popunjenja mjesta u dvorani.

8. Hrana i piće

Sudionike očekuju dvije pauze za osvježenje tijekom dana – jedna u jutarnjim, a druga u popodnevnim satima. Službena kava konferencije je Nescaffe, koji će tijekom cijelog dana na dva mjesta, u predvorju (kod registracijskog pulta) i pored Kraševog bara posluživati Nescaffe i Dolce Gusto kave. Službena voda konferencije je Jana, koja će vas dočekati u dvoranama na početku konferencije i na pauzama za kavu. Uz navedeno, u pauzama možete očekivati lagani snack/peciva i slatke zalogajčiće.

U sklopu konferencijskog centra cijelo vrijeme će biti otvoren i Krašev bar, na kojem pića možete samostalno kupiti u bilo koje vrijeme.

Ručak nije uključen u kotizaciju, odnosno sudionici imaju na raspolaganju 60 minuta (u petak od 13:15-14:15 sati, a u subotu od 12:45-13:45 sati) za pauzu za ručak. Na Ravnicama, u blizini tvornice Kraš možete pronaći nekoliko dućana, kafića i restorana, kao i Krašev dućan.

9. Kids friendly event

Konferencija „Mliječni zub: Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete“ je kids-friendly event – djeca su dobrodošla!

Organizirano čuvanje i animacija djece u igraonici predviđena je za drugi dan konferencije – u subotu od 9 do 17h, u sobi Dorina. Broj mjesta u igraonici je ograničen na 20 djece, u dobi od 3 do 10 godina. U sklopu igraonice, u suradnji sa Školskom knjigom, u razdoblju od 9 do 12h bit će organizirano i čitanje priča. Osim toga, održat će se i dvije radionice Relax Kids 4All, u terminima 11:30-12:15h i 14:45-15:15h.

10. Hvala sponzorima i pokroviteljima!

Zahvaljujemo sponzorima konferencije na podršci. Kvalitetu stručnog programa konferencije prepoznalo je Ministarstvo znanosti, Jana, voda s porukom je službena voda konferencije, a Nescafe je sponzor svih pauza za kavu. Tu je još i Childlife, cjeloviti program dodataka prehrani za najmlađe, a ovogodišnji izlagači su Evenio i Školska knjiga.

Također, zahvaljujemo na podršci i medijskim sponzorima koji prate konferenciju: Roditelji.hr, Klinfo, Moderno roditeljstvo, Mamin klik i Supermame.